Поділитися

 (Волтон Ґоґґінс зіграє ґуля в серіалі «Fallout»)

Як відомо, Amazon працює над серіалом «Fallout», що заснований на франшизі відеоігор Bethesda. І от сайт Deadline повідомляє, що Волтон Ґоґґінс («Мерзенна вісімка») зіграє в серіалі.

За даними сайту, Ґоґґінс грає ґуля, одного з людей-мутантів, які зазнали тривалого радіаційного впливу під час Великої війни.
Над серіалом «Fallout» працюють одночасно Amazon Studios, Kilter Films Джонатана Нолана та Лізи Джой, а також Bethesda Game Studios та Bethesda Softworks.
Режисером пілотного епізоду шоу буде Джонатан Нолан. Шовранерами серіалу виступлять Женева Робертсон-Дворет і Ґрем Ваґнер.

Світ Fallout — це той світ, де майбутнє, яке уявляли американці наприкінці 1940-х років, вибухає через ядерну війну 2077 року. Магія світу Fallout — це суворість пустки, протиставленої утопічній ідеї попереднього покоління. Кращий світ завдяки ядерній енергії.
Більшість населення гине, але невеликій кількості людей, які сховалися в бункерах, вдається вижити. Зовні на них чекає дивовижний, новий і ворожий світ: скорпіони, що мутували до гігантських розмірів, гекони людського зросту, мародери, що згуртувалися в банди,і уряд, котрий збожеволів від страху й гріху, та сидить на нафтовій вежі в Тихому океані. Замість монет тут кришечки від газованої води, а замість довгих розмов — короткі черги з автоматів. Тут немає місця слабким, але й на сильних теж чекає непевне майбутнє.

IMG_0939.JPG

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: