Наречена для вампіра: Адрія Архона зіграє кохану Джареда Лето у вампірському кінокоміксі "Морбіус"

Поповнення в акторському складі вампірського фільму від MARVEL

Поділитися

 (Наречена для вампіра: Адрія Архона зіграє кохану Джареда Лето у вампірському кінокоміксі "Морбіус")

26-річна красуня пуерто-риканського походження Адрія Архона впевнено рухається від телесеріалів та фільмів категорії Б у високобюджетні голівудські блокбастери. Інсайдерам SONY стало відомо, що дівчина зіграє наречену головного героя Майкла Морбіуса (Джаред Лето), який підхопив вампіризм у ході невдалого експерименту. Це буде нова стрічка від MARVEL в рамках їхнього темного кіновсесвіту, який нещодавно доволі успішно (у комерційному плані) розпочав блокбастер "Веном".

Саме героїня Адрії, Мартіна Бенкрофт, випадково знайшла першу жертву свого нареченого, Майкла. Проте вампір не розповів їй про свій недуг, так як дівчина була занадто шокована побаченим. Мартіна пройшла довгий шлях сторінками коміксів, її часто воскрешали, а потім узагалі зробили вампіркою.

До слова, Адрію уже можна було помітити по невеличкій ролі в другому сезоні "Справжнього детектива", а також у веселій і кривавій сатирі на офісних працівників "Експеримент Белко". Ще дівчина встигла засвітитися у "Тихоокеанському рубежі 2". Поряд з вампіром Морбіусом її можна буде побачити у 2020 році.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: